1973-74 : 5η : ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 0-0

5η αγωνιστική : ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ 0-0 

21 Οκτωβρίου 1973 

ΑΠΟΕΛ (Π. Μάρκοβιτς) : Η.Ηροδότου, Πούλιας, Κυπριανίδης, Παντζιαράς, Στεφανής, Τιμοθέου, Λεωνίδας, Μάρκου (46’ Τ.Ηροδότου), Μαμιλιώτης (55’ Παρασκευάς), Στυλιανού.

ΑΕΛ (Ιβάν Κότσεφ): Σιαβάλας, Χίλ, Σημαντήρης, Σεϊταρίδης Μ., Λέλλης, Δράμαλης, Κυριακίδης, Μπούτος, Ρακιτζόγλου, Σεϊταρίδης Δ. (70' Παγκαρλιώτας), Ματζουράκης (62' Χαριτίδης).

Διαιτητής: Σαμπατακίδης (Μακεδονίας)
Επόπτες: Λύρας (Κύπρου), Κουνιαϊδης (Κύπρου)

Γήπεδο: Παγκύπριο Στάδιο
Εισιτήρια - εισπράξεις: 3.509 - 140.590 δρχ.

Σε ένα ματς που έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Ήταν η πρώτη ισοπαλία της ΑΕΛ στη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΛ είχε τον έλεγχο για περίπου 75 λεπτά, όμως ήταν ελάχιστα απειλητική για την εστία των Κυπρίων. Απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ των Ματζουράκη, Μπούτου και Ρακιντζόγλου. Η κυπριακή ομάδα έγινε επικίνδυνη στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Εκεί δημιούργησε τις προϋποθέσεις να πάρει τη νίκη και ίσως τα κατάφερνε, εάν στο 88' ο Σιαβάλας δεν εξουδετέρωνε την κεφαλιά του Στυλιανού. Η αποστολή της ΑΕΛ έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την κυπριακή φιλοξενία.


Εναέρια μονομαχία Στυλιανού, Χιλ και Ηροδότου στον αγώνα της Λευκωσίας.


Άλλη μια εναέρια μονομαχία την οποία φαίνεται να κερδίζει ο Δράμαλης με αντίπαλο με αντίπαλο τον Πούλια, υπό το βλέμμα του Λέλλη.



Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων