2011-12 : Κύπελλο Ελλάδας : Ρούβας - ΑΕΛ 0-1

Β' γύρος : Ρούβας - ΑΕΛ 0-1 

23 Νοεμβρίου 2011 

Σκόρερ: 28' Πλιάγκας

Ρούβας (Μύρωνας Σηφάκης): Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (41΄λ.τ. Κωνσταντάρας), Καραγιαννακίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλουσής (84’ Ανυφαντάκης), Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Φουκαράκης (55’ Ρηγάκης), Περογαμβράκης.

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Φωτιάς, Καλί, Χατζής, Βούζας (86’ Παπαγεωργίου), Πλιάγκας (66’ Καραχάλιος), Χασομέρης (86’ Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης, Ζεκίνια.

Διαιτητής: Γιώργος Χατζής (Δυτικής Αττικής)
Επόπτες: Παναγιώτης Κασσαβέτης (Δυτικής Αττικής), Νεκτάριος Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής)
4ος: Γιώργος Γιάννουλάκης (Χανίων)

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ 

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η ΑΕΛ. Το μοναδικό γκολ
σημείωσε ο Πλιάγκας στο 29 λεπτό. Ένα λάθος της άμυνας το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πλιάγκας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. H ΑΕΛ έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει το σκορ.


Δηλώσεις 

Κρις Κόουλμαν :
Μείνατε ευχαριστημένοι από την παρουσία των παικτών που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των απόντων;
«Είχα προβληματιστεί στον καταρτισμό της αποστολής γιατί είχαμε πολλές αναγκαστικές απουσίες, αλλά και επειδή ακολουθεί ένα εξίσου σημαντικό ματς την προσεχή Κυριακή. Δεν θα μπορούσα να ρισκάρω τη συμμετοχή κάποιων ποδοσφαιριστών, γιατί σε περίπτωση τραυματισμών θα είχαμε πρόβλημα. Ταυτόχρονα, όμως, επέλεξα μια ομάδα που πίστευα ότι θα μπορούσε να έρθει εδώ και να κερδίσει. Όπως και έγινε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν, τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που έδειξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γνώριζα την πίεση σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος. Γνώριζα ότι θα έβγαιναν κάποιοι και θα έλεγαν ότι δεν πήρα στα σοβαρά Κύπελλο. Θα ήταν, όμως, 100% λάθος».
-Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς η ΑΕΛ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε;
«Θα με ανησυχούσε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Όμως, στο δημιουργικό κομμάτι ο Ζεκίνια, ο Πλιάγκας, ο Σαϊτιώτης και ο Χασομέρης έκαναν εξαιρετική δουλειά. Σίγουρα, πάντως, έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης στο τελείωμα των φάσεων».

Νίκος Καρανίκας:
«Περιμέναμε ότι θα παίξουμε με μια καλή ομάδα και θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς στο κύπελλο είναι μια αναμέτρηση στην οποία παίζονται όλα. Ήμασταν αποφασισμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουμε την πρόκριση και τα καταφέραμε. Βάλαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για άλλο τέρμα αλλά δεν το πετύχαμε με αποτέλεσμα να αμυνθούμε. Στο τέλος όμως πήραμε τη νίκη και την πρόκριση και αυτό είναι που μας ικανοποιεί. Για εμένα είναι το πρώτο παιχνίδι και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω αριστερό μπακ και προσπάθησα για το καλύτερο».







Κύπελλο Ελλάδος 2011-12

Η 70η διοργάνωση στην Ελλάδα του Κυπέλλου ποδοσφαίρου ανδρών διεξήχθη με την συμμετοχή ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών (Σούπερ Λίγκ, Φούτμπολ Λίγκ, Φούτμπολ Λίγκ 2). Τον τίτλο κατέκτησε ο Ολυμπιακός για 25 φορά στην ιστορία του κερδίζοντας τον Ατρόμητο στον τελικό με 2-1 στην παράταση. 

Οι αγώνες της ΑΕΛ στην διοργάνωση:

Β' γύρος : 23/11/2011 : Ρούβας - ΑΕΛ 0-1
Δ' γύρος : 21/12/2011 : ΑΕΛ - Παναιτωλικός 0-0 (πεν. 9-10)
Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη

αρχειο αναρτησεων