2024-25 : Κύπελλο Ελλάδας : Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0

3η φάση : Μακεδονικός - ΑΕΛ 0-0

14 Σεπτεμβρίου 2024


Διαδικασία πέναλτι:
Τσουκάνης αποκρ. Πεντρέου
Φατάι 0-1
Σιχαρουλασβίλι αποκρ. Πεντρέου
Ηλιάδης 0-2
Χερίδης 1-2
Ακόστα 1-3
Πέδρο Λούκας δοκάρι

Αποβολή: 71' Παναγιωτίδης (2η κίτρινη)

Μακεδονικός (Στέλιος Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης (98’ Χασάνογλου), Σαραγιώτης, Λεωνιδόπουλος (105’ Αλμύρας), Ραμίρεζ (95' Γρηγοριάδης), Κουϊρουκίδης (105’ Χερίδης), Ζαφειράκης (76' Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι, Τσουκάνης, Πέδρο Λούκας, Παναγιωτούδης.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Περντρέου, Τριμμάτης (83' Παπαγεωργίου Θ.), Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Πασάς (83' Φατάι), Παναγιωτίδης, Οικονόμου (12' λ.τ. Στίνα), Παπαγεωργίου Κ. (91' Στάμου), Μούργος (66' Ακόστα, Μωραΐτης (46' Γιαξής).

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης)
Επόπτες: Απόστολος Μπογιατζόγλου (Ημαθίας), Λάζαρος Μαυρίδης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Δαμιανός Καρακελίδης (Πέλλας)

Γήπεδο: Μακεδονικού

Την πρόκρισή της στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η ΑΕΛ που κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μακεδονικού με τον Κλέντον Περντρέου να αποκρούει δύο πέναλτι και να χαρίζει στην ΑΕΛ την πρόκριση.

Το «αλογάκι» βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 69ο λεπτό λόγω αποβολής του Παναγιώτη Παναγιωτίδη με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ, ενώ χωρίς σκορ τελείωσε και η παράταση με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Περντρέου απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τσουκάνη και Σιχαρουλασβίλι, με τον Πέδρο Λούκας να σημαδεύει το δοκάρι στο τελευταίο πέναλτι. Για την ΑΕΛ σκόραραν νωρίτερα οι Φατάι, Ηλιάδης και Ακόστα. Για τον Μακεδονικό ο Χερίδης.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2023-24

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη