2024-25 : 4η : ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0

4η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0 

12 Οκτωβρίου 2024 


Σκόρερς: 4', 45 +1 Μωραΐτης, 80 Πασάς

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ. Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ. Γιαξής) , Παπαγεωργίου Κ. (70′ Παναγιωτίδης), Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα), Πασάς.

ΠΟΤ Ηρακλής (Θανάσης Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Επόπτες: Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Μπύρος (Ευρυτανίας)
4ος: Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΠΟΤ Ηρακλή, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, με το Παναγιώτη Μωραΐτη να σκοράρει δύο φορές στο 4ο λεπτό με κεφαλιά και με πανέμορφο σουτ στο 45+1 λεπτό, ενώ ο Γιάννης Πασάς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 80ο λεπτό.

Φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στην AEL FC Arena πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή κατά τη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει κύμα συγκίνησης σε όλη τη χώρα και όπως είναι λογικό θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και σε όλα τα παιχνίδια της Super League 2 στη μνήμη του.
Πριν τη σέντρα λοιπόν του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής στον 31χρονο αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή με τη συγκίνηση να είναι έντονη.








Share:

2024-25 : 3η : Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

3η αγωνιστική : Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

5 Οκτωβρίου 2024


Σκόρερς: 31' Κόλα - 47', 60' (πέν.) Πασάς, 90 +3' Μωραΐτης

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κριεμάντι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Παπαγεωργίου Κ., Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα), Πασάς (76′ Μωραΐτης).

Διαιτητής: Αθανάσιος Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Χρήστος Χολάνης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Ιωάννης Τομαράς (Ξάνθης)
Παρατηρητής: Πέτρος Κοτούλας (Κιλκίς)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κατερίνης

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στη Κατερίνη, εν τέλει στην επανάληψη γύρισε το παιχνίδι (1-3) και χάρις σε δύο τέρματα του Γιάννη Πασά (47′, 60′) και το «κερασάκι» στη τούρτα με τον Παναγιώτη Μωραΐτη (90’+3′), πήρε το τρίτο τρίποντο της χρονιάς!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31′ με τον Κόλα, σε ένα κακό πρώτο μέρος για τους «βυσσινί».

Τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους, η ΑΕΛ τα διόρθωσε στην επανάληψη γυρίζοντας το παιχνίδι χωρίς πολλά – πολλά. Μετά και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, στο 47′ από κόρνερ του Στίνα, ο Πασάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ακόστα να κερδίζει πέναλτι.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας ο Γκαέλ Ακόστα κέρδισε πέναλτι για την ΑΕΛ. Την εκτέλεση ανέλαβε να μετουσιώσει σε γκολ ο Γιάννης Πασάς, που όπως και στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, δεν λάθεψε δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΛ!

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90’+3′ ο Παναγιώτης Μωραΐτης έπειτα από ωραία ενέργεια και ασσίστ του Μπαριέντος.

Η κερκίδα της Κατερίνης ντύθηκε στα «βυσσινί» και οι περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ΑΕΛ ώθησαν τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη στη νίκη με ανατροπή επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 3-1.



Οι αρχηγοί των ομάδων Δημήτρης Κλιγγόπουλος και Κώστας Παπαγεωργίου φωτογραφίζονται πριν την έναρξη του αγώνα με το διαιτητικό τρίο.




Share:

Βαθμολογια SL2 2024-25

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη