2024-25 : 3η : Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

3η αγωνιστική : Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕΛ 1-3

5 Οκτωβρίου 2024


Σκόρερς: 31' Κόλα - 47', 60' (πέν.) Πασάς, 90 +3' Μωραΐτης

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Γιώργος Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα (76′ Τσουμάνης), Β. Τουλίκας (64′ Μακρυδάκης), Κλιγγόπουλος, Μιγένγκα, Κατσαβάκης, Κριμιτζάς (69′ Γ. Τουλίκας), Κόκκορης (64′ Φωκαΐδης), Πανίδης, Κριεμάντι, Νότας (76′ Τουκάν).

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (86′ Γιόχανσον), Βαφέας, Στάμου, Κοσσονού (76′ Παπαδόπουλος), Μπαριέντος, Παναγιωτίδης (37′ Μούργος), Παπαγεωργίου Κ., Στίνα, Κρητικός (46′ Ακόστα), Πασάς (76′ Μωραΐτης).

Διαιτητής: Αθανάσιος Μπούτσικος (Μακεδονίας)
Επόπτες: Χρήστος Χολάνης (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Ιωάννης Τομαράς (Ξάνθης)
Παρατηρητής: Πέτρος Κοτούλας (Κιλκίς)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κατερίνης

Η ΑΕΛ αν και βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στη Κατερίνη, εν τέλει στην επανάληψη γύρισε το παιχνίδι (1-3) και χάρις σε δύο τέρματα του Γιάννη Πασά (47′, 60′) και το «κερασάκι» στη τούρτα με τον Παναγιώτη Μωραΐτη (90’+3′), πήρε το τρίτο τρίποντο της χρονιάς!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31′ με τον Κόλα, σε ένα κακό πρώτο μέρος για τους «βυσσινί».

Τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους, η ΑΕΛ τα διόρθωσε στην επανάληψη γυρίζοντας το παιχνίδι χωρίς πολλά – πολλά. Μετά και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο, στο 47′ από κόρνερ του Στίνα, ο Πασάς με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ακόστα να κερδίζει πέναλτι.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας ο Γκαέλ Ακόστα κέρδισε πέναλτι για την ΑΕΛ. Την εκτέλεση ανέλαβε να μετουσιώσει σε γκολ ο Γιάννης Πασάς, που όπως και στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, δεν λάθεψε δίνοντας το προβάδισμα στην ΑΕΛ!

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 90’+3′ ο Παναγιώτης Μωραΐτης έπειτα από ωραία ενέργεια και ασσίστ του Μπαριέντος.

Η κερκίδα της Κατερίνης ντύθηκε στα «βυσσινί» και οι περισσότεροι από 1.000 φίλοι της ΑΕΛ ώθησαν τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη στη νίκη με ανατροπή επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 3-1.



Οι αρχηγοί των ομάδων Δημήτρης Κλιγγόπουλος και Κώστας Παπαγεωργίου φωτογραφίζονται πριν την έναρξη του αγώνα με το διαιτητικό τρίο.




Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2024-25

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη