2024-25 : 4η : ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0

4η αγωνιστική : ΑΕΛ - Ηρακλής 3-0 

12 Οκτωβρίου 2024 


Σκόρερς: 4', 45 +1 Μωραΐτης, 80 Πασάς

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης, Βαφέας, Στάμου (77′ λ.τ. Ηλιάδης), Κοσσονού, Μπαριέντος, Οικονόμου (60′ λ.τ. Γιαξής) , Παπαγεωργίου Κ. (70′ Παναγιωτίδης), Μούργος (77′ Παπαδόπουλος), Μωραΐτης (70′ Ακόστα), Πασάς.

ΠΟΤ Ηρακλής (Θανάσης Στάικος): Γιαννίκογλου, Κιβρακίδης (64′ Κούστα), Καλουτσικίδης, Τασουλής (46′ Κυνηγόπουλος), Παπασάββας, Χάμοντ, Αναστασίου, Ντουκουρέ (83′ Πατράλης), Διαμαντής, Χριστοδουλόπουλος (46′ Τσιντώνης), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Επόπτες: Χρήστος Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Μπύρος (Ευρυτανίας)
4ος: Κωνσταντίνος Τικόζογλου (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Ιωάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας)

Γήπεδο: AEL FC Arena

Η ΑΕΛ επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΠΟΤ Ηρακλή, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, με το Παναγιώτη Μωραΐτη να σκοράρει δύο φορές στο 4ο λεπτό με κεφαλιά και με πανέμορφο σουτ στο 45+1 λεπτό, ενώ ο Γιάννης Πασάς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 80ο λεπτό.

Φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το κλίμα στην AEL FC Arena πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή κατά τη διάρκεια της ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.
Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει κύμα συγκίνησης σε όλη τη χώρα και όπως είναι λογικό θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και σε όλα τα παιχνίδια της Super League 2 στη μνήμη του.
Πριν τη σέντρα λοιπόν του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής στον 31χρονο αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή με τη συγκίνηση να είναι έντονη.








Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2024-25

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη