2024-25 : 5η : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 1-2

5η αγωνιστική : Νίκη Βόλου - ΑΕΛ 3-3 

21 Οκτωβρίου 2024 


Σκόρερς: 40' Δούμτσης, 60' Σαποβάλοφ, 70' Βερνάρδος - 3' Ηλιάδης, 18' Παπαγεωργίου Κ. , 84' Πασάς

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Σούλης (46′ λ.τρ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (46′ Σαποβάλοφ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (46′ Λίταινας), Γκαντέλιο, Δούμτσης (73′ Βλάχος), Αρίας, Βερνάρδος, Απονσά (85′ Τζιώρας).

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Περντρέου, Τριμμάτης (77′ Παπαγεωργίου Θ.), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, (56′ Κοσσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Παπαγεωργίου Κ. (64′ Στίνα), Μούργος, Μωραΐτης (77′ Φατάι), Πασάς.

Διαιτητής: Δημήτριος Κεφαλάς (Σερρών)
Επόπτες: Σταύρος Χρυσαϊδής (Χαλκιδικής), Αθανάσιος Μποζατζίδης (Μακεδονίας)
4ος: Θωμάς Μαυρίδης (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Η ΑΕΛ παρότι προηγήθηκε νωρίς (με κεφαλιά ο Ηλιάδης 3ο λεπτό, σουτ ο Κώστας Παπαγεωργίου στο 18ο λεπτό) και έδειχνε να μην δυσκολεύεται απέναντι στη Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2, όμως η ομάδα της Νίκης Βόλου ανέτρεψε αρχικά τα δεδομένα και έκανε την ανατροπή σε 3-2 (Δούμτσης σουτ στο 40ο λεπτο, Σαποβάλοφ σουτ στο 60ο λεπτό, Βερνάρδος σουτ στο 70ο λεπτό), ωστόσο ο Πασάς για την ΑΕΛ στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

 
Δηλώσεις

Αλέκος Βοσνιάδης:
Ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε είχαμε τα δύο γκολ ξαφνικά μια φάση που θεωρώ ότι κάτι έγινε εκεί στη φάση ο αντίπαλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι και από κεί μετά του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είχε μεγάλη θέληση για το παιχνίδι ε πάλεψε για να το ισοφαρίσει και να το γυρίσει εμείς δεν ήμασταν καλοί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε δεν κρατήσαμε την μπάλα δεν δημιουργήσαμε καταστάσεις βρεθήκαμε από ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε και είχαμε 2-0 υπέρ μας να χάνουμε 3-2 στο τέλος σώσαμε το βαθμό αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήταν ένα παιχνίδι το οποίο όταν το το έχεις στο 2-0 απαγορεύεται να κάνεις λάθη και να βρεθείς να κυνηγάς το σκορ. Συνεχίζουμε οι ομάδες όλες είναι ανταγωνιστικές βγάζουν δύναμη σήμερα υπήρχε τεράστια ένταση εδώ πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτήν την πίεση για να μπορούμε να φέρνουμε τα παιχνίδια συνεχίζουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που δεν το αφήσανε να χαθεί το παιχνίδι απ την ώρα που στράβωσε και από εκεί και μετά συνεχίζουμε βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι μας .





Βαθμολογία Α’ όμιλος
1. ΑΕΛ 13
2. Μακεδονικός 10
3. ΠΑΣ Γιάννινα 10
4. ΠΑΟΚ Β’ 8
5. Καμπανιακός 6
——————————————
6. ΠΟΤ Ηρακλής 5
7. Διαγόρας Ρόδου 5
8. Νίκη Βόλου 4
9. Καβάλα 3
10. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2


Share:

No comments:

Post a Comment

Βαθμολογια SL2 2024-25

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Προσφατα δημοφιλη